ПРИВЕТ, НИЕ СМЕ ДОРА И Mr. GRAY


Добре дошли в BoxLove
Аз съм  ентусиаст, завърнала се след дълго пребиваване в чужбина. Много от приятелите и роднините ми продължават да са извън България - в Англия, Германия, Ирландия, Чехия, Португалия, Испания, Италия ... Вероятно и вашите, а вие самите. 
Mr.Gray е най-прекрасният трикрак котарак, съществуващ някога. Незаменим помощник е във всяко начинание.
Създадохме  "Кутийка ЛЮБОВ", за да можем да предложим на нашите приятели, които са някъде там, и на всички вас, това, което ми е липсвало най-много и на мен самата - да зарадвате любимите си хора в България със специално създаден за тях персонален подарък или  да си вземете спомен от Родината.

  Да го направим заедно!
  дуо.png

  Заедно с Mr.Gray бродим денонощно из нета, 
  за да открием най-добрите тенденции в подаряването, 
  най-добрите идеи за подаръци и най-отдадените творци на такива. 
  На вас оставяме решението дали да изберете нашето Fabulous Duo.

  Най-специално създадения подарък за вашите близки и приятели, с повод или без. 
  Ще ви помогнем да прескочите граници и океани, да избегнете такси и мита, да се разделите с притесненията дали подаръкът ви ще пристигне цял или пък дали въобще ще пристигне. 
  Ние, като консултанти в света на подаръците, ще ви насочим какво и как да изберете, как да го съчетаете, ще го поръчаме и купим вместо вас, ще го опаковаме в една Кутийка Любов
  и ще го изпратим на точната дата.

  НАШИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

  безплатна доставка.png

  специална доставка

  ЛОГО.png

  персонални подаръци

  100%.png

  лично обслужване

  нашите партньори

  Предлагаме ви избор от качествени стоки, ръчно изработени продукти и арт изделия от различни брандове и предимно от български производители, с някои от които си сътрудничим от дълги години, а други откриваме всеки ден.избери подарък