ПРИВЕТ, НИЕ СМЕ ДОРА И Mr. GRAY


Добре дошли в BoxLove
Аз съм  ентусиаст, завърнала се след дълго пребиваване в чужбина. Много от приятелите и роднините ми продължават да са извън България... Вероятно и вашите, или вие самите. 
Mr.Gray е най-прекрасният трикрак котарак, съществуващ някога. Незаменим помощник е във всяко начинание.
Когато през 2020-та година в света се появи ковид и стопира семейният ни бизнес, преминах през всички състояния на отричане, страх, гняв, съпротива, примирение ... в един момент отказах повече да дълбая в дупката на депресията и създадох своя спасителен остров (всъщност повече ваш) BoxLove - изненадъци от разстояние - с които да прескочите граници и океани и да кажете без думи "Обичам те! Липсваш ми! Благодаря!" на близки и приятели в България с винаги специален, уникален и създаден "по профила" на получаващия го подарък.

  Да го направим заедно!
  дуо.png

  Заедно с Mr.Gray бродим денонощно из нета, 
  за да открием най-добрите тенденции в подаряването, 
  най-добрите идеи за подаръци и най-отдадените творци на такива. 
  На вас оставяме решението дали да изберете нашето Fabulous Duo.

  Най-специално създадения подарък за вашите близки и приятели, с повод или без. 
  Ще ви помогнем да прескочите граници и океани, да избегнете такси и мита, да се разделите с притесненията дали подаръкът ви ще пристигне цял или пък дали въобще ще пристигне. 
  Ние, като консултанти в света на подаръците, ще ви насочим какво и как да изберете, как да го съчетаете, ще го поръчаме и купим вместо вас, ще го опаковаме в една Кутийка Любов
  и ще го изпратим на точната дата.

  НАШИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

  безплатна доставка.png

  специална доставка

  ЛОГО.png

  персонални подаръци

  100%.png

  лично обслужване

  нашите партньори

  Предлагаме ви избор от качествени стоки, ръчно изработени продукти и арт изделия от различни брандове и предимно от български производители, с някои от които си сътрудничим от дълги години, а други откриваме всеки ден.избери подарък