Всяка Татяна или Таня на този ден трябва да получи свой специален подарък. 
Дори и най -малкият, но избран с мисъл и любов подарък за нея винаги ще й напомня за топлината и вашето приятелство.

Ако сте се сетили в последния момент, че вашата Таня има имен ден днес, както всъщност често се случва за съжаление, най-бързият и лесен начин да сътворите подарък е да прескочите до магазин за храна. Тя, храната, винаги има място във всяко сърце, пък било то и женско. Но нека бъде нещо наистина по нейния вкус и предпочитания - любимото ѝ китайско в сладко кисел сос или японско суши, сръбска скара или нещо от ливанската кухня, дори простата шкембе чорба, която тя едва ли е седнала да приготвя точно днес... Изберете любимото ѝ ястие, нека е в кутийка, на която можете сложите панделка и... воала... имате добър и вкусен подарък. 

Магазините за домашни потреби са друго добро място, което може да посетите, но тук трябва да сте се сетили по отрано. Може да ви се стори странно, но тези момичета ги обичат тези неща. Правилото е да избирате онези прибори, посуда и други подобни, които носят нейното име. Ако не откривате такива, вземете нещо от което има нужда и напишете името ѝ на него. Във всеки рекламен център извършват такива услуги. 
Важно услови - подаръците трябва да са полезни! Ето защо, ако имате възможност да посетите кухнята на вашата Таня, тогава със сигурност вече сте забелязали какво липсва в нейното домакинство. Може би мечтае за силиконова форма за мъфини или мелничка за пипер. Можете също така да поднесете красиви кухненски кърпи или забавни подложки за чаши. 

Чувствената и романтична Татяна ще оцени ароматните подаръци. Но какво да бъде ще решите ако сте наблюдавали и слушали внимателно. Може би това ще бъдат етерични масла, ароматизирани свещи или ароматизирана морска сол... Предложенията са много и все интересни.

Подаръци за шефката или колежката

Всяка Татяна мечтае да получи подарък за имения си ден. Колежките и шефките, носещи това име, не са изключение. Познаването на вкусовете им обаче е мааалко по -трудно. Но пък не бива да се напрягате прекалено. Ако не знаете предпочитанията им, тогава можете да дадете някакъв универсален подарък.

Подходящи за всички възрасти са: 

Абонамент/Ваучер за спа център 
Ако погледнем реално моментната житейска ситуация, тогава може би всяка жена мечтае за такъв подарък. Спа процедурите правят всяка жена по -красива и щастлива, все пак. Нали?!? Задължително обаче се поинтересувайте как стои въпросът с протиепидемичните мерки, за да можете да предадете нужната информация заедно с подаръка.

Сервиз за кафе или чай 
Кафето или чаят е подарък, който е добър за всеки повод. За Татяните обаче е добре да се купуват по-пециални продукти. Ако финансите ви обаче не позволяват да вземете последния шедьовър на дистанията Мин, тогава можете да изберете и нещо по -евтино, но по възможност изящно. Този подарък може да бъде допълнен с малиново сладко или ароматен мед, кафява захар в красиво бурканче или ръчно правени курабийки с интересен дизайн. 

Закачалка за чанти

За да може Татяна да държи чантата си на една ръка разстояние, подарете ѝ такова устройство. Държачът, окачен на плота на масата, ще позволи чантата да бъде наблизо в кафенето или в офиса. Добре ще е да изберете такъв, на който да гравирате или отпечатате името ѝ.

  снимка: asante.bg 

  Подаръци за съпруги

  Ако съпругата ви се казва Татяна, то на 12 януари тя определено ще очаква приятна изненада от вас. Не забравяйте да направите нещо хубаво за нея. И някак не върви да забравите за тази дата напълно. Устното поздравление не е подходящо тук. Всеки съпруг трябва да помни, че кухненските прибори не се считат за подарък на този ден. Има голяма опасност съпругата ви да си мисли, че виждате в нея само домакиня. 

  Трябват алтернативни опции . Ето няколко: 

  Козметика
  Надявам се всеки мъж обръща внимание на тоалетката на жена си. Може би кремът или тоалетната вода вече са поприключили там?! Огледайте се за нещо полезно или дарете същия продукт от най-често използваната серия. 

  Празнична вечеря 
  Ако не сте често на печката, тогава добър вариант за вас е вечерята „направи си сам“. За да посрещнете успешно Татяна от работа, трябва да прочетете най -добрите рецепти в готварските книги, блогове или влогове - Вкусната игра имат супер предложения. Пригответе празничната трапеза и Татяна гарантирано ще се зарадва на вашето внимание. Не оставяйте кухнята след това ваше усилие така, като че ли от там са минали стадо разярени бизони!
  Но ако нямате ама никакви кулинарни умения, тогава е лесно да намерите изход. Просто трябва да отидете в кафене или ресторант 😉

  Стихотворение, поема или нещо в този дух 
  Създайте го сам. Ако целта ви е да изненадате Татяна – вашата съпруга, тогава трябва да опитате и да напишете нещо красиво за нея. Всъщност, за да може съпругата да бъде доволна, си струва да композирате репликите от сърце. Ако пък и това не ви идва от вътре, доверете се на Текстворения / Emotion in rhymes - те знаят какво правят!

  Подаръци за учителите

  Ако решите да направите красив подарък на учителката Татяна, със сигурност ще постъпите правилно. Не забравяйте, че на този ден абсолютно всеки заслужава уважение. Подарък в деня на св.Татяна може да бъде от група или индивидуален. Такава изненада може да бъде: 

  Хубав държач за книги 
  Отлични предложения има в интериорни магазини. Един специално създаден за нея книгоразделител ще е супер допълнение. А ако учителката обича електронни джаджи, използвани за четене, тогава можете да й подарите функционална стойка за таблета или калъф за киндела. 

  Handmade 
  Тези Татяни, които обичат уникалните неща, несъмнено ще оценят подарък, създаден от собствените ви ръце, с абсолютно всякаква техника. Една икона на св.Татяна ще бъде оценена подобаващо дори и от не съвсем религиозно ориентирана училищна преподавателка. А картината с неутрални мотиви може да е решение за всеки случай. 

  Топъл шал
  12 януари е в средата на зимата, външната температура все още не позволява да сме в лятно оперение. В резултат на това вашият подарък ще бъде и полезен. За да бъде приет обаче подобаващо, си струва да го изберете, вземайки предвид вкусовете на самата Татяна. Бутиковите шалове на Бонита са едно неустоимо предложение.

  Подаръци за баби и майки

  Майката или бабата на име Татяна винаги се поздравяват на този ден. Близките ви хора със сигурност ще се зарадват и на поздравителната ви реч, но ако им направите малък подарък, тогава, разбира се, те ще бъдат двойно по-щастливи. В тази ситуация действаме по следния начин: 

  Ако възрастната Татяна обича цветарството, тогава най -добрият подарък за нея е екзотично стайно растение. 

  За зимна почивка домашните чехли ще бъдат идеален подарък. Подходящи са и чорапите, които сте изплели със собствените си ръце. Можете също да изплете красиво одеяло или топли ръкавици за подарък.  Ако не ви се отдава плетенето винаги може да направите обиколка на магазините или да се свържете с Цветимейд.

  Всяка жена, независимо от името си, става сантиментална с възрастта. Следователно те не само внимателно съхраняват запомнящи се снимки, но и ги гледат при всяка възможност. Ето защо, ако подарите албум, знайте, че той ще се превърне в най -скъпия подарък. Ще бъде добре, ако поставите някои свежи и семейни снимки в този албум. А такова албумче с удоволствие ще ви сътворят в Station "Imagination" handmade by Milena Nenova

  Подаръци за ученичките

  И така, вече разбрахме какви трябва да бъдат подаръците за Татяна на имения ѝ ден. Нека не забравяме обаче, че този ден е празник и за учащите се. Затова, ако имате приятели и познати, студенти или ученици, тогава им подарете и нещо приятно. В този случай идеите ще са полезни...

  Тениска с пъстър принт 
  Надписът се избира по ваша преценка. Следните опции може да са весело подходящи тук - "Успешно завърши ковид випуск 2021“, "Истински студент“, "Hakuna Matata" или "ОБЩествен ЧОВЕК“. Въобще... изборът е огромен... Местата, на които се предлагат такива тениски също.

  Книга с рецепти за готвене 
  Студентка или ученичка, живееща далеч от дома, със сигурност ще оцени такъв подарък. В допълнение към описанието, книгата трябва да има и цветни картинки. Към такъв подарък може да се прикачи и суха дажба за няколко дни за онези, които не се справят лесно с този въпрос. 

  Подаръци за спорт
  Студентското време е чудесно време за спорт. Следователно подаръците могат да бъдат гири, спортни постелки, членство във фитнес, абонамент за танци... и други подобни. Такива подаръци винаги ще бъдат в тренда.

  И накрая

  След така направения лек обзор на подаръците, подходящи за Татяни и Тани е добре да напомня, че в този ден можете да организирате и различни интересни занимания, които да се окажат приятна изненада. Като цяло всичко зависи от вашето желание, възможности и настроение. 
  В същото време не забравяйте, че дори и най -скромният подарък ще донесе щастие и приятни спомени на получателката си... 
  Гарнирайте го с любов!

   Прочетох и се съгласявам с Условия за ползване.
   Прочетох и се съгласявам с Правилата за поверителност.