22.02.2022 
НАЙ-МОЩНАТА ОГЛЕДАЛНА ДАТА В ГОДИНАТА 
И ПОВРАТЕН МОМЕНТ В СЪДБАТА НА ВСЕКИ!

Абсолютно огледалните дати (палиндром) са много рядко събитие и не се случват всяка година. Само си представете... такъв ден ще се повтори едва след 180 години. 

22.02.2022, последната за това десетилетие огледална дата. Нещо повече, денят е и 22-рият лунен ден по лунният календар, а точно в 22:22ч Луната преминава в съзвездието Везни. Съвпадения? Не мисля ... 😉 Без голямо преувеличаване мога да ви каже, че ако изпуснете този ден, много ще съжалявате, че не сте успели да се включите в необикновената енергия, която ще се създаде. 

Какво казват цифрите? 
✨Цифра 2 – символизира хармония, любов, приятелство, съюз и сътрудничество. Това число също така ни помага да изпитваме емпатия и да развиваме интуицията си. Двойката е равновесието, в което се преплитат доброто и злото, хармонията и хаоса.
✨Цифра 4 е структурно число. За питагорейците е означавало завършеност, твърдост, стабилност и равновесие, поради което е било считано за свещено.
✨Цифра 6 – свързано с комуникацията, т.е. как изразяваме себе си и общуваме с другите.Число на любовта и красотата.
✨Цифра 8 - както знаем, осем е числото на Кармата и символът на Безкрайността. Затова е особено важно да внимаваме в действията и думите.
✨Числото 20 съчетава енергията на числото 2 с енергията на 0-та, това е мощно число, често асоциирано с чувствителност и съпричастност. 
✨Числото 22 - съдържа повече сила от което и да е друго число. То е прагматично, деятелно и е способно да превръща и най-смелите мечти в реалност.

Тази невероятна дата - 22.02.2022 - повратната точка в съдбата на всеки от нас. Огледална дата, наситена с бушуващата енергия на промяната, ще раздели света на преди и след. Точно затова се препоръчва да се подготвите и да внимавате в този ден! Всеки ще има възможност да допринесе за живота си днес. Всичко ще зависи от действията ви в този ден - за добро или за зло! 

На този ден вероятността за промени в живота ще се увеличи. Всеки човек ще се доближи до постигането на своята мечта или цел. Доверете се на интуицията си - на този ден ще ви посетят правилните мисли и идеи. Съдбата ще ви благоприятства при решаването на въпроси, които отдавна ви притесняват.

Трудно да се измисли по-подходящ ден за намисляне на желание, нали!?! Векторът на деня е насочен към положителна промяна. Вибрациите на двойките са толкова силни, че дори една мимолетна мисъл или случайно изречена дума могат да се сбъднат. Внимавайте!!! 

Но не по-малко важно е да запишете плановете си за годината напред - не се колебайте да запишете подробно всичко онова, което бихте искали да видите като изпълнен факт в живота си. Но дайте всичко от себе си, за да направите мечтите си възможно най-реалистични. В крайна сметка ще трябва да ги приложите. Вселената е само изпращане на правилните хора и обстоятелства. 

Не забравяйте и за златния миг на този ден. Когато този момент настъпи, по часовник в 22:22, кажете на глас най-тайното си желание! 

22.02.2022г. - просто е задължително да направите всякакви техники за изпълнение на вашите желания - всичките ще бъдат много ефективни!

КАКВО ДА НАПРАВИТЕ

❣️ Сложете началото на края на вредните навици, избавете се от ненужни вещи и дрехи - днес това ще ви коства много по-малко усилия и нерви. Помирете се с когото сте се озовали в кавга, първи протегнете ръка, поискайте прошка. 
❣️ Няма да сгрешите ако посветите този ден на удоволствия - малки, големи, огромни. Днес всички положителни емоции ще се обострят. Отидете в салон за красота, направете си прическа, срещнете се с приятели или роднини, отидете във фитнеса...Въобще, направете това, което отлагате от дълго време. 
❣️ Пожелайте си нещо. Нека не е печалба от тотото или сватба с милионер, все пак 😉 Става дума за онези неща, към които отдавна се стремите, посветили сте голяма част от енергията, но нещо все не ви достигаше. Желанията, отправени към Вселената, имат невероятната способност да се случват! 
❣️ Огледалните дати се считат за благоприятен момент за започване на нова връзка, съвместен живот, планове за сватби, предложения за брак. 
❣️ Уникален ден за стартиране на вашия бизнес. 
❣️ Това е добър ден за движение и извършване на всякакви действия, насочени към драстични промени в живота.

И не забравяйте да благодарите на Вселената за помощта и прекрасните събития, които ще започнат да се случват в живота ви съвсем скоро. Вярвайте в силата и добротата на Вселената и тогава неизбежно ще постигнете мечтите си. Простите думички "Благодаря ти, Вселена!" ще бъдат достатъчни да запазим баланса в енергийния обмен "получих - дай нещо в замяна". Можете да изпратите благодарността си към Вселената директно.

КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ

⛔️ Не трябва да се пожелава зло никому. Това желание непременно след време ще се върне и при вас. 
⛔️ Не се залежавайте. Заемете се с нещо продуктивно или просто интересно. Енергията навън този ден е толкова ценна, че е грехота да я изпускате пред телевизора вкъщи. 
⛔️ В никакъв случай не се поддавайте на негативни чуства, защото има опасност те да се утроят като усещане. Нещо повече - могат да останат у вас за цяла година, което ще ви донесе куп проблеми. Затова не обръщайте внимание на малките несгоди, а мислете позитивно.Този ден се опитайте да се въздържате от ревност, завист, агресия, гневни думи, особено изречените. 

И помнете, имате шанс да промените съдбата си! Огромен шанс!
Бъдете смели и направете първата крачка още ДНЕС!

Прочетох и се съгласявам с Условия за ползване.
Прочетох и се съгласявам с Правилата за поверителност.