Какво е Кутия Любов?

Ние ви предлагаме пакетче любов, с което да зарадвате вашите любими хора, които са далеч - с повод или без. Кутия Любов е различния подарък изненада, създаден специално хора, които живеят далеч от близките си (в чужбина или не). Тук можете да поръчате питие, топла напитка (кафе, какао и др.), сладки изкушения, както и нещо за душата - подарък, картичка с ваш дизайн, ваш почерк и ваше послание (написано и фотографирано от Вас, отпечатано от нас). Редовно добавяме нови продукти и готови комплекти за поводи и празници, така че ни следвайте тук или в социалните мрежи. Колетчетата се изпращат с куриер от Сливен до всяка точка на България, но изглеждат като изпратени лично от вас.

Цени

Цените на "кутия любов" зависят от продуктите, които сте поставили в тях. Има и готови кошници/кутии, с фиксирани цени, както са обявени в сайта. Кошниците са включени в цените на тези комплектите. Към тях можете да прибавяте всякакви други подаръци и лакомства.

Защо цените са в Евро а сайтът е на български език?

Езикът на сайта е български, защото е насочен към българи. Цената е в евро, защото в ЕС това е основната валута и предположихме, че така ще ви бъде много по-удобно. А и PayPal никак не харесват българския лев.

Как да поръчам?

За да пазарувате от сайта ни не е задължително да имате регистрация. Можете да направите такава по желание, за да следите поръчките си и за да не попълвате всеки път една и съща информация. 
За да направите поръчка е необходимо да закупите продукт. При кликване върху продукта се отваря страница с пълната информация за него, а за да го закупите, трябва да натиснете “Купи”. Там, където е необходимо, трябва да изберете допълнителните опции от падащите менюта и едва накрая натискате бутона “Купи”. 
Количката с информация се отваря автоматично - можете да я затворите и да продължите с пазаруването или да приключите. За продуктите имате поле “Количество”, където можете да зададете цифрата, изобразяваща необходимото ви количество. Има и бутон "Промени", чрез който да промените зададените опции без да се връщате в продуктовата страница. След това изберете начина на плащане и следвайте указанията. 
Горе вдясно на всяка страница ще видите иконката “Кошница” с броя добавени продукти. При натискане на този бутон отивате в кошницата и можете да проследите продуктите, които сте закупили до настоящия момент. В случай, че сте добавили нещо, което не искате да закупите – до всеки продукт има бутон за количеството, направете го 0 или натиснете иконката "Кошче" и продукта ще бъде изтрит. ​ 
За да финализирате покупката, е необходимо да попълните готовия формуляр. В секцията "Лични данни" попълнете вашето име, имейл и телефон за връзка. Когато попълвате формуляра, обърнете внимание на полетата "Потвърждавам, че имам навършени 18 години.", “Прочетох и се съгласявам с Условия за ползване” и "Прочетох и се съгласявам с Правилата за поверителност". За да бъде изпратена заявката е необходимо да се съгласите с посочените условия. 
В секцията "Данни за доставка" попълнете данните на получателя и пълен адрес за доставка - куриерите понякога са много придирчиви.
Следващата стъпка е "Данни за фактура" – ако желаете такава изберете "ДА". Изберете за кого е фактурата - частно лице или фирма, и попълнете изискваните данни. 
В секцията "Бележка" можете да оставите вашия коментар относно допълнителни инструкции, специални изисквания или друго.
С натискане на последния бутон "Изпрати", вашата заявка е изпратена. До няколко часа очаквайте потвърждения на заявката. 
В случай, че се отказвате от направената поръчка, моля да ни уведомите в рамките на един час. 

За кого е Кутия Любов?

Имаме и можем да направим "Кутия Любов" за всеки. С "Кутия Любов", в която сложите подаръче за жена, лесно ще изразите своите обич и благодарност към жените в своя живот - майка, баба, леля, вуйна, сестра или друга роднина, любима или вярна приятелка. Имаме или можем да направим и по-мъжествени подаръци - за баща, дядо, брат, роднина, любим, колега или приятел. Рожден ден или имен ден - покажете им, че не сте ги забравили. Ваши близки имат бебе - изпратете им "Кутия Любов" вместо прегръдка. Можете да зарадвате и деца от всяка възраст - за Деня на детето, първи учебен ден, завършване. Ако не откривате това, което търсите - направете си собствена кутия или кошница!

От къде са продуктите?

Произход на продуктите: 
Безалкохолни напитки, алкохол и лакомства (сладки и солени) - Тея, Мерканто, Билла, Лидл или МЕТРО Кеш енд Кери България 
Ядки - Пенелопа Сливен, The Bakers - с най-страхотните фъстъци на света! 
Имаме достъп до богата гама от подаръци, вина и алкохолни напитки, които могат да задоволят и най-претенциозните клиенти. 
Пишете ни, ако искате нещо различно.

Картичките

С ваша снимка, с лично послание и дори с вашия почерк - създайте вашата уникална картичка.

ВЪТРЕШНА/ЗАДНА ЧАСТ НА КАРТИЧКАТА с ваш почерк 
1. Напишете нещо лично на вашите близки хора. 
2. Снимайте написаното/нарисуваното с дигитална камера или с мобилния си телефон - снимайте вертикално, точно перпендикулярно и на добра светлина. 3. Изпратете ни го до boxlove.eu@gmail.com, а ние ще разпечатаме написаното от вас на картичката. 
с ваш текст
Ако нямате възможност или вдъхновение - изпратете ни само текста, ние ще се погрижим за останалото. ​ 

ВЪНШНА ЧАСТ НА КАРТИЧКАТА с ваша снимка/дизайн
1. Може да ни изпратите и ваш дизайн / ваша снимка до boxlove.eu@gmail.com с ваш текст 
2. Ако нямате възможност или ви изглежда сложно - изберете готова картичка. 

Важно: Напишете ни номера на поръчката, към която да добавим картичката, когато ни изпращате снимки и/или текст! 
Не забравяйте да напишете от кого е картичката! 

Или изберете опцията "По наш избор" и ние ще се погрижим за останалото.

Опаковки и доставка

Повече за опаковките и доставката можете да видите в секция "ДОСТАВКА"

Не откривате отговор, но имате въпрос - пишете ни!