Комплект КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ

€4000
Изпрати запитване


Комплект “Коледно настроение”

шал и лента за коса


Комплект "Коледно настроение" от серията "Плодчета"- шал и лента за коса “Bonita”.

И нека името не ви подвежда - коледното настроение може да е с нас във всеки сезон.


Двулицев шал, уникален, нестандартен дизайн, 100 % оригинален, създаден от Бонита, придружен със сертификат за автентичност. Изобразяващ малки червени плодчета, които често използваме при коледната украса. Това е и причината да бъде наречен "Коледно настроение". Интересното е, че тези плодчета сякаш са част от една тухлена стена.


Лентата за коса е изработена от Flos-Caeli. Тя повтаря дизайна на шала от шифон в комбинация с същата памучна материя, използвана в шала. С пристягащ ластик в задната част.


Комплектите шалове с лента за коса са подходящи както за дамите, които имат буйни коси и искат да ги укротят, така и за онези, които обичат да носят диадема или да връзват косите си с големи цветни скрънчи ластици или шалове. Освен това лентите могат да ви предпазят от студа в прохладните вечерни и сутрешни часове.

Този комплект е едно подходящо допълнение към всеки елегантен тоалет, предназначен да ви стопли в прохладните дни или ако сте изложени на влиянието на климатик.


Размер на шала: 40х168 см.

Цвят: преобладаващи нежно кафяви тонове в комбинация с цвят праскова.

Материал: изработен от плътен шифон в комбинация с памучна материя в цвят праскова

Изработва се по поръчка от 7 до 10 дни.

Инструкция за поддръжка - препоръчително е ръчно пране и гладене на ниска степен от страната на шифона, от памучната страна може да се използва по-висока степен. Да се пази от остри предмети и бижута, които биха наранили материята.

Подобни продукти