Картина от звук


Уникално изкуство от дигитално разработен звуков отпечатък

€4400
Изпрати запитване


КАРТИНА ОТ ЗВУК


Всеки звук е уникалност и има своя неповторим рисунък - звуковата вълна. Той е като пръстовия отпечатък или като рисунъка на зеницита - една красива индивидуалност!


Всичко има звук - ритъмът на сърцето, любимата песен, нейното „ДА!“, когато получи предложение за брак, веселият лай на любимото куче, думите „обичам те“ от точно този, когото и ти обичаш, звукът на морето, или на есенните листа, първите "МАМО" и "ТАТЕ"…


Джим Харисън е казал, че „Всичко на света има свой собствен звук“ и ние сме абсолютно на това мнение! А всеки звук може да е свързан с незабравимо изживяване или спомен! А знаете ли, че във всеки от нас живее един художник, който просто няма платно и боички, за да изрази себе си - дай глас на емоциите и чувствата, а ние ще събудим художника в теб и сам ще се удивиш от него!


КАРТИНА ОТ ЗВУК е изкуство, създадено от звуковата вълна на най-запомнящите се звуци в твоя живот! Предоставяш ни записа, а ние ще се погрижим да пресъздадем с палитрата на художника в теб, един звук в картина и сантимент!


Владимир Мегре е написал:

Няма нито една струна в Галактиката, която е способна да издаде по-добър звук, отколкото звукът в песента на човешката душа.“...

Емоцията е мелодия на сърцето, чувствата са песента на душата. Ние можем да ги уловим и да ги нарисуваме. Ще им дадем цвят и форма. Ще превърнем посланието в картина, в произведение на изкуството, художникът си ти, природата или просто любимият ти звук, глас или песен. Може да е само един звук, може да е една дума или послание, пожелание към специален човек или едно пъстро „обичам те“!


Защо да не го запечатаме по един красив начин - КАРТИНА ОТ ЗВУК!?


Как да го направите?

- запишете вашето послание с телефона си

- изберете снимка, която бихте желали да използваме - ако желаете

- изберете основен цвят 

- изберете шрифт

И ни изпратете всичко по имейл

Ние ще се погрижим за останалото.