Вие избирате и поръчвате желания продукт, сладките изкушения или подаръците онлайн

От нашия сайт или може и по Ваша идея (пишете ни тук). Приемаме поръчки за всяка дата през годината с изключение на официалните празници и неделя, поне 3-5 работни дни предварително.
Защитено плащане с PayPal и банков превод. Основната валута е евро, но можем да ви издадем PayPal Payment request / invoice във всяка валута - нужно е да ни информирате.

избери

Ние ги доставяме или изработваме, персонализираме и опаковаме по Ваше желание

Имаме избор от подаръчни кошници и кутии, които могат да бъдат за всеки повод, напитки, сладки изкушения, подаръци за всеки вкус, а скоро и цветя. Опаковката е по Ваше желание - подаръците изглеждат като колетчета, дошли директно от Вас, с печати и стикери с послания като "С обич", "Честито", "Поздравления" и др. Външната опаковка е по ваше желание - бяла или цветна, с печати и с надпис "Кутия Любов за теб от ...(вашето име или страната, в която живеете) или друго по Ваше желание.

избери

И ги изпращаме с куриер до Вашите близки в България

Работим с куриерите Еконт, Спиди и Лео Експрес. Пратките се доставят от 9ч до 18ч, на дата по Ваше желание. Изпращаме всеки ден без неделя, до всяка точка в България, някои от които се обслужват по график, който можете да проверите тук. Доставката се калкулира на база тегло - за България от 3.99 EUR, с куриер, до офис или до посочен от Вас адрес; за чужбина (само определени продукти) от 10,00EUR с куриер, до посочен от Вас адрес

доставка

Изглежда така, все едно сте гo изпратили лично,където и да сте

Кутиите Любов са опаковани като колетчета, с печати и лични послания според повода. Невероятните емоции в 99.99% от случаите са гарантирани. 
Предлагаме персонализиране с послания, снимки, сублимация и гравиране. Дори картичката може да е с вашия почерк! Работим персонално с всеки клиент. Готови сме да отговорим на всички Ваши въпроси. Вижте най-често задаваните въпроси, а ако отговора го няма там, пишете ни!

FAQ