Вие избирате и поръчвате желания продукт, сладките изкушения и/или подаръците по телефон, чат или имейл

От нашия сайт, по телефона, по чат в социалните мрежи или имейл. Споделете ни Вашата идея - пишете ни тук. Приемаме поръчки за всяка дата през годината с изключение на официалните празници и неделя, поне 5 работни дни предварително.
Защитено плащане с PayPal и банков превод. Основната валута е лев, но можем да ви издадем PayPal Payment request / invoice във всяка валута - нужно е да ни информирате.

избери

Ние ги поръчваме, закупуваме, персонализираме и опаковаме по Ваше желание

Създаваме вашият подарък по много специална рецепта, която включва няколко много важни съставки - поводът за подарък; пол, години, любим цвят и хоби на получателя... Възможни са и още няколко подправки, които ще уточним в процеса на създаването. 
Готовите предложения от подаръчни кошници и кутии, които могат да бъдат за всеки повод, напитки, сладки изкушения, подаръци за всеки вкус поръчваме от нашите партньори. 
Опаковката е по Ваше желание - подаръците изглеждат като колетчета, дошли директно от Вас, с печати и етикети с послания като 
"С обич", "Честито", "Поздравления" и др. Външната опаковка е по ваше желание - бяла или цветна, с етикет "С Любов за ... (името на получателя) от ..... (вашето име или страна)" или друго по Ваше желание.

избери

И ги изпращаме с куриер до Вашите близки в България

Работим с куриерите Еконт, Спиди, Интерлогистика, Лео Експрес или друг по ваше желание. Пратките се доставят от 9ч до 18ч, на дата по Ваше желание. Изпращаме всеки ден без неделя, до всяка точка в България, някои от които се обслужват по график, който можете да проверите тук. Доставката се калкулира на база тегло - за България от 3.99 EUR, с куриер, до офис или до посочен от Вас адрес; за чужбина (само определени продукти) от 10,00EUR с куриер, до посочен от Вас адрес

доставка

Изглежда така, все едно сте гo изпратили лично,където и да сте

Кутийките Любов са опаковани като колетчета, с етикет и лични послания според повода. Невероятните емоции в 99.99% от случаите са гарантирани. 
Предлагаме персонализиране с послания, снимки, сублимация и гравиране. Дори картичката може да е с вашия почерк! Работим персонално с всеки клиент. Готови сме да отговорим на всички Ваши въпроси. Вижте най-често задаваните въпроси, а ако отговора го няма там, пишете ни!

FAQ